Voorzieningen op Camperplaats de Rolke-Zuidlaardermeer

Staanplaatsen

11202560_828908173812695_7787705656930804796_nOnze staanplaatsen zijn ruim en hebben een eigen stroomaansluiting en stroommeter. Er zijn meerdere waterpunten verdeeld over de Camperplaats. Sommige plaatsen hebben een eigen afvoerput. Er is een stortpunt en er is een chemisch toilet.
De Camperplaats is voorzien van 25 ruime plaatsen.

Sanitair

Ons comfortabele toiletgebouw telt ruim voldoende toiletten, douches en twee aparte wasruimtes met wasbakken, spiegels en stopcontacten. In het gebouw vindt u ook een ruime fietsenstalling en aangrenzend is een overdekte afwasplaats.

Toeristische Informatie

Toeristische informatie wordt steeds vaker online aangeboden i.p.v. als papieren folder. Dit omdat er dan sneller aanpassingen/toevoegingen gemaakt kunnen worden en een ander voordeel is de verminderde milieubelasting door het afnemende papiergebruik.

Natuurlijk kunt u ook met uw vragen bij ons terecht. Wij kennen onze woonomgeving als geen ander en geven u graag tips en advies.

Kropswolde zelf >>> Klik hier
Kerk Kropswolde >>> Klik hier

Internet

wifilogozwartwitOp de hele Camperplaats is gratis WiFi beschikbaar.

Parkeren

Ons campingterrein is autovrij. Alleen bij aankomst en vertrek komt de auto bij de staanplaats. Zo blijft het terrein mooi en veilig. Op onze ruime parkeerplaats is voldoende plek voor uw auto.

Honden

Hebt u een hond? Dan is onze Camperplaats een prima plek voor baas en viervoeter(s). Op de Camperplaats mag de hond niet los, maar daarbuiten is het een eldorado voor snuffelaars. De Camperplaats ligt direct aan de polder. Via het achterhek loopt u zo de ruigte in met water, paden, grasland en bos. Aan de overkant van de Woldweg vindt u het fraaie Gorechtpark. Daar zijn ook losloopgebiedjes waar de hond vrij kan rondstruinen.

Fietsen

Onze Camperplaats ligt aan diverse fietsroutes gemarkeerd door fietsknooppunten. Er is een ruime fietsenstalling. Uw E-bike kunt u opladen bij uw staanplaats.
Kijk voor fiets- en wandelroutes op onze Fietsroute-pagina