Voorzieningen op Camping de Rolke-Zuidlaardermeer

Staanplaatsen

11202560_828908173812695_7787705656930804796_nOnze staanplaatsen zijn ruim en hebben een eigen stroomaansluiting en stroommeter. Er zijn meerdere waterpunten verdeeld over de camping. Sommige staanplaatsen hebben een eigen afvoerput. Voor campers is er een stortpunt en er is een chemisch toilet.
De camping is voorzien van 25 ruime plaatsen.

Sanitair

Ons comfortabele toiletgebouw telt ruim voldoende toiletten, douches en twee aparte wasruimtes met wasbakken, spiegels en stopcontacten. In het gebouw vindt u ook een ruime fietsenstalling en aangrenzend is een overdekte afwasplaats.

Toeristische Informatie

Toeristische informatie wordt steeds vaker online aangeboden i.p.v. als papieren folder. Dit omdat er dan sneller aanpassingen/toevoegingen gemaakt kunnen worden en een ander voordeel is de verminderde milieubelasting door het afnemende papiergebruik.
We gaan ons best doen om een mooie verzameling online-tips toe te voegen aan de website.

Natuurlijk kunt u ook met uw vragen bij ons terecht. Wij kennen onze woonomgeving als geen ander en geven u graag tips en advies.

Kropswolde zelf >>> Klik hier
Kerk Kropswolde >>> Klik hier

Internet

wifilogozwartwitOp de hele camping is gratis WiFi beschikbaar.

Parkeren

Ons campingterrein is autovrij. Alleen bij aankomst en vertrek komt de auto bij de staanplaats. Zo blijft het terrein mooi en veilig. Op onze ruime parkeerplaats is voldoende plek voor uw auto.

Honden

Hebt u een hond? Dan is onze camping een prima plek voor baas en viervoeter(s). Op de camping mag de hond niet los, maar daarbuiten is het een eldorado voor snuffelaars. De camping ligt direct aan de polder. Via het achterhek loopt u zo de ruigte in met water, paden, grasland en bos. Aan de overkant van de Woldweg vindt u het fraaie Gorechtpark. Daar zijn ook losloopgebiedjes waar de hond vrij kan rondstruinen.

Fietsen

Onze camping ligt aan diverse fietsroutes gemarkeerd door fietsknooppunten. Er is een ruime fietsenstalling op de camping. Uw E-bike kunt u opladen bij uw staanplaats.
Kijk voor fiets- en wandelroutes op onze Fietsroute-pagina